NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

20 decembrie 2009

UMILIT IN ROMANIA?


Ministrul Administraţiei şi Internelor, Dan Nica, le-a cerut prefecţilor să verifice atitudinea funcţionarilor şi modul în care autorităţile locale îi tratează pe cetăţenii care apelează la instituţiile publice. Dacă v-aţi aflat în situaţia de a fi umiliti de autorităţi, spuneţi-ne povestea pe http://bunadimineatabarlad.blogspot.com/ sau pe adresa de mail bunadimineatabarlad@yahoo.com

"Nu aici, la ghişeul alăturat! Nu acum! Sunt în pauză de masă! Azi nu se poate, veniţi mâine! De câte ori nu aţi auzit aceste cuvinte chiar de la cei plătiţi din banii dumneavoastră să-şi facă treaba, dar care se comportă ca şi cum v-ar face o favoare.

De câte ori nu aţi stat degeaba la cozi interminabile? Când aţi fost ultima dată tratat cu dispreţ pe banii dumneavoastră?

Aveţi drepturi care v-au fost încălcate sau de care ar trebui să beneficiaţi şi pe care nu vi le respectă nimeni? Când v-aţi simţit ultima dată UMILIT ÎN ROMÂNIA?"

2 comentarii:

  1. da,imi aduc aminte ca am mers la primarie pentru o adeverinta si am dat peste "cucoanele" care stateau la cafea si s-au ofensat enorm ca imi permit sa le deranjez!

    RăspundețiȘtergere
  2. Viata in Romania este un lung sir de umilinte... Birocratia ne va ineca intotdeauna aspiratiile si ne va reduce sa stadiul de nimic...

    RăspundețiȘtergere

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.