NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

29 aprilie 2010

Şoseaua de centură, la orizont

Până în luna august a anului viitor proiectul şoselei ocolitoare a Bârladului va fi finalizat.

La finalul şedinţei Consiliului Local Bârlad, de ieri, primarul Constantin Constantinescu a anunţat o veste de ultimă oră cu privire la una din cele mai arzătoare dorinţe a bârlădenilor: şoseaua de centură a oraşului. Constantinescu a anunţat că a fost stabilită firma care va executa proiectul, respectiv Search
Corporation Bucureşti.
“Am avut o discuţie chiar cu reprezentantul acestei firme, consilierul Ion Predescu, care ne-a precizat că, practic, se va lucra pe proiectul mai vechi care a fost realizat în urmă cu mai bine de patru ani. Asta va însemna că execuţia proiectului va fi mult mai scurtă decât se anticipa. Practic, în luna august a anului viitor este termenul limită de finalizare a proiectului”, ne-a declarat Constantinescu.

După care urmează celelalte etape, respectiv licitaţia pentru execuţia lucrării şi demararea propriu-zisă a construcţiei şoselei. Cel mai probabil este ca viitorul traseu al şoselei de centură să figureze prin zona de răsărit a oraşului. Lungimea şoselei va fi de aproxiamtiv 11 kilometri şi va costa în jur de 42 de milioane de euro.
(sursa: http://www.obiectivdevaslui.ro/)

Un comentariu:

  1. Suntem o tara de oameni cu imaginatie, cu strategii, cu viziune.Toate expuse in proiecte,multe proiecte.Reteta politicienilor, a edililor pentru a "trai ei mai bine".
    Voi aveti proiect cu centura, slaaabuuut!
    In Iasi, Bahluiul va fi navigabil! Cand? Candva. Deocamdata, materia cenusie-portocalie lucreza la proiect.Vreo cativa ani, fiereste, la fel, pe multi, multi bani.

    RăspundețiȘtergere

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.