NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

1 mai 2010

Hackeri români au atacat site-urile RAI şi La Stampa


Cotidianului britanic Daily 
Telegraph a fost prima ţintă a hackerilor
Piraţii cibernetici români continuă ofensiva împotriva publicaţiilor internaţionale care pun semnul egal între români şi romi. De data aceasta, ţinta hackerilor au fost site-urile televiziunii italiene RAI şi publicaţiilor La Stampa şi Corriere della Sera.

Piraţii cibernetici au postat pe site-urile italiene poze cu drapelul României, pe care au scris că românii, urmaşii lui Traian şi Decebal, nu sunt ţigani. Grupul de hackeri români, autointitulat Securitatea Naţională Română, a intrat în conflict cu publicaţiile internaţionale în ultimele săptămâni.
Cotidianului britanic Daily Telegraph a fost prima ţintă a hackerilor, care au scris negru pe alb că românii nu mai trebuie confundaţi cu romii. Grupul a acţionat identic pe site-ul ziarului Le Monde, după ce un umorist francez a prezentat în timpul unui show de televiziune aşa-numitul ,,salut românesc'', inspirat de cerşetorii români, care cer de pomană pe străzile din Franţa.

Un comentariu:

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.