NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

20 aprilie 2010

Poliţiştii comunitari din Vaslui au primit motoscutere noi, dar nu ştiu să le conducă


Poliţiştii trebuie să-şi ia 
permisul de conducere categoria A pentru a putea folosi noile 
motoscuterele
Deşi au primit cinci motoscutere de ultimă generaţie, poliţiştii comunitari din Vaslui trebuie să mai ia câteva lecţii bune de şofat până să poată pleca în misiune cu scuterele. Oamenii legii au nevoie de permis de conducere de categoria A. Până îl vor obţine însă, ei fac rodajul vehiculelor chiar în holul instituţiei în care lucrează...

Poliţiştii trebuie să-şi ia permisul de conducere categoria A pentru a putea folosi noile motoscuterele / FOTO: RTV

Poliţia comunitară din Vaslui i-a propus primarului să cumpere câteva motoscutere pentru a eficientiza munca poliţiştilor. Propunerea a fost făcută la începutul anului şi în mai puţin de trei luni scuterele au fost cumpărate.
Până să le folosească însă, oamenii legii trebuie să mai ia câteva ore de şoferie. "Sunt depozitate la poliţia comunitară. Deocamdată agenţii noştri sunt în faza de pregătire. Deoarece unii dintre ei nu au carnet, urmează un curs , testele în poligon", a declarat Laurenţiu Turbatu, şeful poliţiei comunitare Vaslui.
Cele cinci motoscutere cu dotări de ultimă generaţiei au costat 30.000 de lei, iar poliţiştii vasluieni abia aşteaptă să le folosească în misiune.
În aproximativ trei săptămâni, poliţiştii comunitari vor învăţa să folosească scuterele. Până atunci însă le testează din greu pe holuri.

3 comentarii:

  1. asta e prea taree! le-au dat la ciobani motoare si nu bici pnetru cai :))

    RăspundețiȘtergere
  2. las k e bn,prima data ii prinde pe aia din sediu,ca ei is cei mai mari infractori.

    RăspundețiȘtergere
  3. Super tare faza! Rad in hohote! Se simt si ei din nou copii. Numai ca atunci aveau o "bicla", si aia mostenita, de multe ori!
    Dar faza cu softul de 5 mil. de euro de la Ministerul Muncii, care nu merge,ca nu e compatibil cu nu stiu ce chestie, si din cauza caruia sunt blocate finantarile pentru proiecte europene, ati auzit?
    Ar fi mers si un filmulet video aici,sincer.Poate, cine stie? Se mai joaca ei in curtea gradinitei ceva timp!
    Ce afacere buna a facut cineva aici! Oras mic, scutere -marfaaa!

    RăspundețiȘtergere

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.