NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

19 aprilie 2010

Adrian Mutu, suspendat nouă luni! Cum comentaţi?

Mutu, suspendat nouă luni de CONITribunalul Federal Antidoping l-a suspendat nouă luni pe Adrian Mutu, în cazul "Sibutramina", din care şi-a ispăşit deja aproape trei luni.

Mutu, suspendat nouă luni de CONI
Adrian Mutu nu a făcut declaraţii după aflarea verdictului în cazul "Sibutramina", s-a limitat doar să îşi ceară scuze echipei.


"Le cer scuze echipei şi clubului, speram într-o suspendare mai mică!", a spus Mutu.
"E un mic pas înainte pentru noi, e bine că Adrian va sta pe margine mai puţin decât recomandaseră iniţial procurorii. Va rata câteva etape din noul sezon, dar apoi va putea să-şi facă din nou treaba şi să revină la forma pe care fanii viola şi-o doresc. Nu este exclus să ne adresăm TAS, vom vedea care e cea mai bună decizie în acest caz şi vom încerca să facem totul în interesul jucătorului",  a declarat avocatul Paolo Rodella, după aflarea verdictului.
Atacantul român de la Fiorentina a fost audiat la Tribunalul Federal Antidoping de către preşedintele tribunalului antidoping Francesco Plotino şi de procurorul federal al Comitetului Olimpic Italian (CONI), Ettore Tori, în cazul de dopaj cu sibutramină.

În ianuarie, Mutu a picat testul antidoping de două ori în zece zile, după jocul din campionat cu Bari şi cel din Cupă, cu Lazio. Nişte pastile de slăbit care conţineau sibutramină, o substanţă interzisă în sport, i-au dat viaţa peste cap lui Mutu.

Adrian Mutu a fost suspendat provizoriu din data de 28 ianuarie şi va reveni pe teren la sfârşitul lunii octombrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.