NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

19 aprilie 2010

Mutu, astăzi îşi află pedeapsa!

Mutu află azi perioada de 
suspendare în cazul Atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, îşi află astăzi pedeapsa în cazul "Sibutramina". Comisia Antidoping din Italia dă verdictul în cazul de dopaj al lui Mutu, în jurul orei 12.00 (ora României).

Atacantul Fiorentinei se prezintă la 11:30 în faţa Tribunalului Antidoping al Comitetului Olimpic Italian, însoţit de cei doi avocaţi. Vor urma audierile, iar verdictul este aşteptat către prânz.

În ianuarie, Mutu a picat testul antidoping de două ori în zece zile, după jocul din campionat cu Bari şi cel din Cupă, cu Lazio. Nişte pastile de slăbit care conţineau sibutramină, o substanţă interzisă în sport, i-au dat viaţa peste cap lui Mutu.

Procurorii antidoping din Italia au cerut ca Mutu să fie suspendat un an, potrivit codului WADA. Sprijinit de o armată de avocaţi, Mutu i-a convins pe mai-marii de la CONI că a luat acele pastile doar pentru a slăbi. Mai mult, în prospect nu era scris că acele pastile conţin sibutramină.

Şase luni este pedeapsa cea mai blândă pe care Mutu o poate primi în urma scandalului cu pastilele de slăbit.

Jurnaliştii din Italia au avansat deja informaţia conform căreia internaţionalul român va scăpa uşor, cu maxim şase luni de suspendare, ceea ce înseamnă că acesta va prinde finalul sezonului din Serie A în teren.

Adrian Mutu este suspendat provizoriu din data de 28 ianuarie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.