NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

29 aprilie 2010

Noua taxă auto este doar la nivel de discuţii între miniştri

Guvernul vrea modificarea taxei 
auto / FOTO: gruprc.roGuvernul a decis înfiinţarea unui grup interministerial care va elabora o nouă metodă de calcul a taxei auto.

Biroul de presă al Ministerului Mediului spune că noua taxă auto este încă doar la nivel de discuţii între miniştri, nicio măsură nefiind încă stabilită.
Singurul lucru cert estă că Guvernul a decis înfiinţarea unui grup interministerial care va elabora până la sfârşitul lunii iunie o nouă metodă de calcul a taxei auto, care să înlocuiască actualul sistem. Abia după ce va fi înfiinţat acest grup se vor ştii ce modificări se aduc actualei legi.

"Vrem să anunţăm din timp eventuala modificare a taxei auto, de aceea ne-am propus ca până la sfârşitul lui iunie să spunem dacă, din 2011, se va modifica modul de calcul al taxei auto şi cum anume va arăta aceasta. Oamenii trebuie să ştie din timp. Vrem să respectăm, în eventualitatea unei modificări, principiul «poluatorul plăteşte», consacrat la nivel european", a spus ministrul Mediului, Laszlo Borbely.
Eventualele modificări vor intra în vigoare, cel mai probabil, la începutul anului viitor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.