NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

30 martie 2010

Voicu către ziarişti: Dumneavoastră de ce respiraţi şi nu muriţi?

Cătălin Voicu la ieşirea de la ÎCCJ: Instanţa este supremă şi va lua singură deciziaCătălin Voicu la ieşirea de la ÎCCJ: Instanţa este supremă şi va lua singură deciziaSenatorul Cătălin Voicu a spus, la ieşirea din sala de judecată, că aşteaptă decizia instanţei şi nu face nicio declaraţie înainte, el părăsind sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie imediat după terminarea şedinţei de judecată.
La insistenţele ziariştilor, senatorul Voicu a spus că nu poate anticipa ce se va întâmpla, că "instanţa este supremă şi va lua singură decizia" în privinţa cererii DNA de arestare a sa.

Întrebat de jurnalişti de ce crede că va fi lăsat în libertate şi nu va fi arestat în baza stenogramelor, Voicu a răspuns ironic: "Dar dumneavoastră de ce respiraţi şi nu muriţi?".

Senatorul nu a vrut să spună presei de ce nu a intrat pe uşa principală şi a preferat accesul în instanţă pe una secundară.  Cătălin Voicu a negat că ar fi discutat cu judecătorul Florin Costiniu în ultimele zile şi că acesta l-ar fi ajutat să intre pe uşa din spate la Instanţa Supremă.
Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au rămas, marţi, în pronunţare pe cererea DNA de arestare preventivă a senatorului Cătălin Voicu, după o şedinţă de judecată care a durat aproximativ patru ore.

Şedinţa s-a ţinut cu uşile închise, presa neavând acces în sală. Potrivit procedurii, Cătălin Voicu a fost audiat marţi în faţa judecătorilor. Decizia pe care o va lua magistratul Despina Mihai se pune în aplicare imediat, însă nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs atât de procurori, cât şi de senatorul Voicu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.