NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

31 martie 2010

O femeie din judeţul Suceava a fost sfâşiată de şase metişi de pitbull

Femeia a fost internata la Spitalul Judeţean Suceava
Şase metişi de pitbull care păzesc un iaz de pe raza satului Rotunda, judeţul Suceava, au stârnit furia şi indignarea sutelor de săteni, după ce luni au atacat şi sfâşiat o tânără care trecea prin zonă.
Incidentul vine la aproape două luni, de când aceleaşi patrupede au ucis un bătrân din sat şi la aproximativ şase luni de când au mutilat o avocată.
Toate cele trei victime au fost atacate în zona iazului, care nu este îngrădit, şi pe lângă care trec două drumuri de acces către terenurile sătenilor din Rotunda.Maria Mărioara Neamţu (33 de ani) mergea, luni după-amiază, spre casa unei rude, iar drumul trecea chiar pe lângă iazul păzit de cei şase metişi de pitbull. Tânăra nu se gândea că patrupedele ar mai putea ataca pe cineva, mai ales că, după incidentul din ianuarie câinii fuseseră legaţi cu lanţuri şi închişi în ţarc.

Din nefericire, la un moment dat, doi dintre câinii de la iaz, care se pare că au reuşit să scape din ţarc, s-au năpustit asupra tinerei. Fata a început să urle de durere şi spaimă, iar strigătele ei au fost auzite de un sătean care, înarmat cu o furcă, i-a sărit în ajutor şi a reuşit să-i gonească pe câini, relatează Evenimentul Zilei.ro.
Pe 2 ianuarie, aceiaşi câini au atacat un bărbat în vârstă de 71 de ani. Proprietarul iazului şi al câinilor, Onorel Apetrechioaie (38 de ani), s-a ales cu dosar penal. În plus, Apetrechioaie era cercetat şi pentru un incident petrecut în septembrie 2009, atunci când o avocată a fost sfâşiată de aceiaşi câini şi a avut nevoie de peste 50 de zile de îngrijiri medicale.

Un comentariu:

  1. Cu toate astea, daca cineva se apuca sa adune cainii comunitari, zeci de oameni sar si nu ii lasa.Pacat ca victime cad si cei carora nu li se pare corect ca animalele sa stea pe starzi.

    RăspundețiȘtergere

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.