NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

31 martie 2010

Italia.Un copil roman si-a dat foc dintro joaca.

Un joc, un curaj care a devenit tragedie  în Casal Velino, provincia Salerno, un băiat de 12 ani este pe moarte după ce s-a stropit cu alcool şi a ars de viu. Acest lucru a fost raportat de ziarul "La città di Salerno". Copilul de origine română, are acum arsuri grave.Poliţia investighează acum cazul pentru a afla cine a vândut combustibil baiatului..Potrivit unei reconstrucţii se pare că victima,aflandu-se împreună cu alti trei tovarăşi de joacă , a vrut sa-si impresioneze prietenii cat este de curajos. Ei se jucau fotbal atunci când cineva a venit cu ideea  autoincendierii,dupa modelul cascadorilor din filme.. Baiatul de 12 ani apoi dispare la un  supermarket din apropiere pentru a cumpăra două sticle de alcool şi o brichetă.La început au incendiat o pensula, apoi haine si o minge. Apoi o idee nebuneasca: stropeste puloverul cu combustibil si ii da foc. Jocul "să stingeţi focul prin agitarea mainilor". Apoi tragedie.Copilul de 12 ani nu reuseste sa stinga focul si este cuprin de flacari.Prietenii alerteaza imediat oamenii din zona si este chemata o ambulanta.Copilul este dus la spital in strare de inconstienta cu arsuri deosebit de grave.
Politistii acum investigheaza conditiile in care s-a produs incidentul.Este cercetat si managerul supermarket-ului de unde copilul a cumparat sticla de combustibil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.