NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

28 martie 2010

Italienii îşi aleg azi guvernatorii

Berlusconi se teme de absenteismul italienilor / Foto: Grup RCAproape 41 de milioane de alegători sunt aşteptaţi să voteze pentru preşedinţii celor 13 regiuni, în alegeri regionale care reprezintă ultimul test major înaintea alegerilor legislative din 2013.Italienii au început să voteze duminică dimineaţă pentru alegerea preşedinţilor în 13 dintre cele 20 de regiuni ale ţării, într-un scrutin care va influenţa echilibrul din cadrul coaliţiei de dreapta a premierului Silvio Berlusconi...
Aproape 41 de milioane de alegători sunt aşteptaţi să voteze pentru preşedinţii celor 13 regiuni, în alegeri regionale care reprezintă ultimul test major înaintea alegerilor legislative din 2013.
Liga Nordului, partidul populist al lui Umberto Bossi, va încerca să depăşească partidul Poporul Libertăţii (PDL) al lui Berlusconi în regiunile din nordul ţării, în special în Lombardia şi Veneţia. În cazul în care va obţine victoria, Liga Nordului a anunţat deja că intenţionează să solicite încă un post de ministru şi primăria din Milano, revendicări care riscă să provoace nemulţumire în PDL.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.