NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

1 februarie 2010

Prefect nou la Vaslui

  După o lună de aşteptare, maghiarul Levente Csaba Szekely (foto), a fost numit prefect al judeţului Vaslui. Ciprian Iftimoaie, cel schimbat din funcţie, va ocupa una din cele două funcţii de subprefect al judeţului Vaslui, sacrificat fiind Ioan Zaharia.

După aproape o lună de la nominalizarea sa pentru ocuparea funcţiei de prefect, Levente Csaba Szekely a fost numit, vineri, în funcţia de prefect. El îl înlocuieşte la conducerea judeţului pe Ciprian Iftmoaie, care părăseşte pentru a doua oară această funcţie. Iftimoaie va lucra însă în continuare în Instituţia Prefectului Judeţul Vaslui, el fiind numit în funcţia de subprefect. Cel sacrificat este subprefectul Ioan Zaharia. Deocamdată nu se ştie care sunt planurile fostului subprefect, Zaharia fiind în acest moment în concediu medical.

De profesie medic veterinar, Szekely este preşedintele Uniunii Democrate a Maghiarilor din România (UDMR) Galaţi, a fost deputat în perioada 2004-2008, iar ultimul loc de muncă a fost
Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Galaţi, unde a activat ca director coordonator adjunct. Din 1981 locuieşte în judeţul Galaţi. Cel mai probabil, va fi instalat în funcţie la începutul acestei săptămâni.
“Vreau să lucrez bine şi cu rezultate. Vreau sã respect legea şi să implementez politica guvernului. Dincolo de naţionalitate, sunt cetăţean român, iar Vasluiul este în România”, a declarat Szekely.

CV-ul prefectului Levente Csaba Szekely
Este născut pe 21.05.1955, în comuna Toldal, judeţul Mureş. Este căsătorit şi are un copil. În 1981, a obţinut licenţa în profesia de medic veterinar, iar din acelaşi an a fost numit şeful unei ferme de vaci cu lapte la IAS Galaţi. În perioada 1986-1992, a fost şef la ferma de selecţie a Trustului IAS Galaţi, iar între anii 1992 şi 1993, director la SC Suinprod Cosmeşti. Din 1993 şi până în 1998, a fost inspector de specialitate la SC Agrisop-Holding SA, iar din 1998 şi pânã în 2004, director la Herghelia Tuluceşti. Între 2004 şi 2008, a fost deputat UDMR de Galaţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.