NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

1 februarie 2010

Andreea Esca şi-a rupt piciorul la schi

Andeea Esca se afla, sâmbătă seară, împreună cu familia la schi, pe pârtia Bradul din Poiana Braşov, când a fost accidentată grav  de un tânăr care se dădea cu placa.



Potrivit Click, prezentatoarea TV s-a dezechilibrat şi şi-a fracturat piciorul stâng în zona genunchiului. Imediat după incident, Andreea Esca a refuzat îngrijirile medicale ale medicilor braşoveni, fiind transportată cu o ambulanţă la Bucureşti.

"A venit cu o fractură în zona genunchiului stâng. Aici, i s-a acordat primul ajutor, i s-a pus atelă şi a fost internată pe secţie până ieri la prânz. În ultima clipă, a cerut să fie externată, pentru a primi îmgrijiri medicale în străinătate. A spus că vrea să se opereze în Austria şi chiar şi-a stabilit şi un zbor pentru această destinaţie", au declarat, pentru Click, surse medicale de la spitalul Sf. Ioan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.