NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

31 ianuarie 2010

Vladimir Voronin:România, acceptată în UE pentru bazele militare SUA de pe teritoriul său

Televiziunea NIT din Republica Moldova l-a avut ca invitat pe fostul presedinte Vladimir Voronin,care a facut afirmatia ca :“România nu a fost gata de aderare, dar a fost acceptată în Uniunea Europeană doar datorită faptului că a acceptat două baze militare a SUA pe teritoriul său în Constanţa şi Câmpul Lung”, a declarat fostul preşedinte moldovean.

O cerinţă obligatorie a UE este ca ţara care aderă să aibă rezolvate toate problemele referitoare la hotarul cu vecinii. România nu era gata, deoarece nu are un tratat de frontieră cu Republica Moldova. De ce a fost acceptată?”, a mai spus Voronin.


“Mai mult decât atât, hotarul cu România reprezintă hotarul dintre două mari construcţii politice: NATO şi Comunitatea Statelor Independente. Cei de la NATO se pot uita fără binoclu la noi în Moldova”, a mai adăugat Voronin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.