NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

7 decembrie 2009

SMS Electoral Mircea Geoana Duminca 6 Decembrie 2009

20 de comentarii:

  1. eram siguuuuuuuuuuurrrr!hotiiii!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. astia sint PSD-isti,
    niste mincinosi si hotiiii....

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu cateva zile de turul 2,Antonescu il facea papusa pe Geoana.In seara anuntarii exit-poll-urilor,Geoana dansa exact ca o papusa cu sfori!

    rusine PSD,lasati romanii sa mearga inainte nu inapoi!

    RăspundețiȘtergere
  4. in loc. pietrosani, jud. arges, patronii PSD-isti taietori de paduri Ghilencea Nutzu, au facut facut un scandal monstru, incuind in sala de vot pe cei din comisie nevrand sa le mai dea drumul la aflarea vesti ca Traian Basescu a iesit invingator, a fost necesar telefonarea la prefect si trimiterea mascatilor sa-i potoleasca...pentru astia cand se i-au masuri impreuna cu primarul au tot terorizat localitatea!

    RăspundețiȘtergere
  5. shi eu am primit aces sms de la "GEOANA"..... este revoltator ceea ce s-a intampat.... bine macar k le-am taiat elanul shi am castigat.... bravo TRAIAN BASESCU!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cine si ce a castigat din toata mascarada asta politica ?? Credeti ca va fi mai bine pentru noi ,cei care nu facem parte din toata clasa politica a Romaniei ?? Parerea mea este aceea a unui "muritor de rand " ca tot cei din PD-L,PSD,PNL,UDMR si alte partide mici sau mari o sa o duca la fel ca pana acum ,adica BINE !!

    semnat jujudelacafuri !

    RăspundețiȘtergere
  7. Asta o poate scrie orice de pe un alt nr de telefon..Voi vorbiti cand ati mituit sute de mii de oameni cu produse alimentare si bani...ha ha ha....Hotzu striga hotzii...tipic romanesc , specific votantului basescian. Apropo nu au votat basescu toti cei ce au primit 200 de lei

    RăspundețiȘtergere
  8. deci ai luat 200 de lei!hahalero!mai ai curaj sa tipi!

    RăspundețiȘtergere
  9. sa le stea sampania in gat,ei au baut si chefuit iar altii numarau,hop acum s-au trezit si ei

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu am votat Basescu . Ca om nu-l agreez , a facut prea multe gafe, poate n-ar merita sa fie presedinte, de fapt am votat cauza sustinuta de el.
    As vrea o clasa politica i slujba cetateanului si nu impotriva lui. Pana acum toti parlamentarii n-au facut altceva decat sa-si voteze drepturi si privilegii, iar pentru noi doar obligatii si responsabilitati.Cand vom scapa doamne de ei?

    RăspundețiȘtergere
  11. hahah..........ce s-a intamplat???ati primit SMS de la Mircea Geoana????Cum se face ca au primit SMS numai cei ce au votat cu Basescu?????Cata naivitate in Romania!!!!!!(ca sa nu spun altfel) :))))))))))))))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  12. AM PRIMIT SI EU ACELASI SMS,PE LA ORA 17!!!RUSINE!

    RăspundețiȘtergere
  13. "cum se face ca au primit SMS numai cei care au votat cu Basescu??????????????"

    SIMPLU:

    CEI CARE AU VOTAT GEOANA AU MERS BLAT!

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu am votat cu Geoana , dar recunosc ca si eu am primit un SMS in care eram indemnata sa votez cu el. Daca s-ar repeta alegerile as vota de aceasta data cu Basescu. Am fost dezamagita de Geoana, nu este barbat.

    RăspundețiȘtergere
  15. Asta NU e dovada de fraudare. Cum ramane cu banii care i-au dat cei de la pdl oamenilor ca sa voteze cu Base?????????? AIA E FRAUDARE!!

    RăspundețiȘtergere
  16. si cum au fost luati oameni cu masinile si dusi in localitati invecinate in sectii speciale ca sa voteze u BASE asta e FRAUDARE!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. PAI SI DACA VOTAU IN LOCALITATEA DE RESEDINTA SI VOTAU,NU ERA TOT AIA?AVETI IMPRESIA CA DACA AU VOTAT DE DOUA ORI,NU SE AFLA?TURUL TRECUT AU VOTAT 460 DUBLU SI AU LUAT-O NASOL DE TOT....

    RăspundețiȘtergere
  18. http://bunadimineatabarlad.blogspot.com/2009/12/victor-ponta-recunoscut-in-fata.html
    ADEVARUL ESTE AICI...PONTA RECUNOASTE CA AU MANARIT VOTURI.DE PROST CE E.....

    RăspundețiȘtergere
  19. cat de cap sec tb sa fii sa crezi ca isi taie geoana creanga de sub picioare sau vreunu din partidul lui?! pd-isti HOTI !!!!!! NU sunt primele alegeri castigate prin furt in Romania.. si poate nici ultimele... Greu se dezvata romanii de furt. Dar PD-istii niciodata!

    RăspundețiȘtergere
  20. Eu am votat cu Geoana ca ma saturasem de Basescu. O sa faca marinarul ceva din ce a promis? Nu:))

    RăspundețiȘtergere

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.