NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

8 decembrie 2009

Victor Ponta a recunoscut in fata intregului popor roman ca PSD a furat!

7 comentarii:

  1. de tot rahatul s-au facut!gura pacatosului adevar graieste! si tot ei striga frauda,rusine animalele dracului!

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt cu totii niste hotii si prostanacul sarea ca un copil prost inainte de a afla adevarul si spunea de familie de tasu mort de cei care la votat mai putin au fost totii contra unul si nu a reusit oarba dupa eii inpreuna cu iliescu cu bobonel cu oule lui a confiscat pamanturile fostilor boierii bonbonel oarba de mures pe eii

    RăspundețiȘtergere
  3. nemernicilor !! Voi politicienilor , nemernicilor ! o sa va traga in teapa BASESCU ! pe toti !

    RăspundețiȘtergere
  4. INTINATORILOR NEAMULUI ROMANESC

    Voi toti care blamati alegerea majoritatii romanilor autentici, unde nu reusiti sa va inaltati, incercati sa intinati!
    “Superb!” De o valoare “inestimabila”!
    Voi “perle” a poporului roman!
    Credeti ca aveti dreptul sa vomitati blamare pe optiunea noastra?
    Noi ne slavim victoria fara sa blamam pe nimeni.
    NU VA DAM DREPTUL sa va improscatzi scursurile voastre comuniste imputzite peste slava noastra?
    Sunteti patetici! Ar trebui sa ne fie mila de voi ca si de clovnii vostrii care sareau Duminica pe podium si se autointitulau invingatori!
    Dar la ce josnicie dati dovada in atitudinea voastra nu meritati nici macar mila!
    Acum cand zace moarta-n papusoi TRADAREA voastra fata de adevar, libertate si demnitate pe care in mod malefic ati numit-o “alianta”, in loc sa-i faceti parastasul cu coada intre picioare, voi faceti scandal PSD-lor (adica PoSeDatilor).

    RăspundețiȘtergere
  5. P.S.D.-istii au cam supt-o si de data asta.... Au vrut sa incerce prostire romanului ca de fiecare data dar...ei nu au canstatat ca occidentul nea cam civilizat si pe noi???? Ca au furat, ca n-au furat dar..numai simplu fapt ca au stat acolo, in occident, a facut ca sa aiba o noua gandire si sa nu mai suporte indemnul de turma..Gioana ???? marele PROSTANAC..oare nu stia Iliescu ce stia ??

    RăspundețiȘtergere
  6. nu pricep, daca a recunoscut ca a furat (asa cum nu reiese din film concret dar sa admitem , ca doar asa fac toti) asta inseamna ca trebuie sa luam de bun tot ce spune Ponta ca doar zice adevaru nu? si deci rezulta ca Basescu a furat mai mult cu vreo 70000...si atunci cine e cisntit? ala care recunoaste sau ala care fura si se da cinstit? In orice caz ala care nu intelege e clar prost ...nu prostanac! :))Pe de alta parte daca iliescu l-a facut prostanac asta inseamna ca nu se are pe bune cu Iliescu Geoana, si atunci voi cu cine tineti pin la urma? cu ursu? Cu Basescu care nu a facut nimic da zice c a o sa faca?!!!! sau cu unu care zice ca o sa faca dar nu stim ce a facut? chiar asa prostiti sunteti de unu care nu face nimic da zice ca o sa faca?Eu nu zic ca o sa faca ailalti ca tot rahatu bici o sa faca da macar sa nu ne minta in fata sa ne ia de prosti!Pe de alta parte iaca e juma de tara mai desteapta si a vazut ca nu va face nik si nici guvern nu va putea face deci noi ducem tot greul din cauza cacanelii lui de 70000 de voturi din 10 milioane. Asta e tara se voteaza dupa testicule nu dupa minte? Ca daca aveam guvern nu mai conta de care poate era mai bine dar nu caricaturi de boc videanu,ridzi, udrea,pogea asia is de la asterix si obelix...Nu zic ca Vanghelie e mai bun sau patriciu sau Vintu da macar nu te fac in fata!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu ma pricep la politica, dar atat cat ma pricep, eu am vazut un om capabil sa ne conduca in persoana domnului Traian Basescu, inca de pe vremea cand era primarul capitalei. L-am votat si in 2004 si acum si am fost sa votez la toate alegerile. Uitati-va numai de ce oameni este inconjurat Geoana si de ce oameni este inconjurat Traian Basescu. Este diferenta de la cer la pamant. Duminica seara cand exitpoll-ul il arata castigator pe Geoana am plans, din simplul fapt ca nu imi place de Geoana deloc si ma gandeam cum a sa-l suport 5 ani. Geoana este o marioneta si ma mir ca nu a vazut acest lucru 40 si cat % din cei care au mers la vot si l-au votat.

    RăspundețiȘtergere

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.