NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

2 august 2009

Studenta suspectă de crima de la Universitatea de Medicină din Timişoara s-a predat la Poliţie în această dimineaţă


Carmen Bejan, studenta suspectă de crima de sâmbătă de la Universitatea de Medicină din Timişoara, s-a predat postului de poliţie din Complexul Studenţesc din Timişoara în jurul orei 8.00.
Fata a fost dusă la Parchet, unde procurorii au început audierile în jurul orei 9.00. "A venit în jurul 8.00 la secţia de politie din cadrul Complexului Studenţesc. În acest moment este audiată de procurori. Deocamdată este suspectă şi vă vom oferi mai multe detalii pe parcursul anchetei", a declarat Sergiu Valentin Rus, purtător de cuvânt la IJP Timiş.

"Celălalt suspect se află încă internat în spital şi nu a fost audiat încă din cauza stării de sănătate. S-a discutat cu el, dar audierea propriu-zisă se va face când starea de sănătate se va ameliora", a mai spus Sergiu Valentin Rus.

Studenta le-a spus poliţiştilor că de sâmbătă dimineaţa se plimbă prin oraş şi că şi-a petrecut noaptea pe aleile parcurile Timişoarei.

Sâmbătă dimineaţă a fost descoperit cadavrul tranşat al unui bărbat de 65 de ani în portbagajul unui autoturism Mercedes, din Timişoara. Poliţiştii au fost anunţaţi de paznicul unui cămin studenţesc al Universităţii de Medicină din Timişoara, după ce a văzut doi tineri, un băiat şi o fată, cărând un bagaj voluminos, din care s-au scurs câteva urme de sânge.

Suspecţii sunt doi studenţi la Universitatea de Medicină din Timişoara. Se pare că aceştia au tranşat un bărbat în vârstă de 65 de ani, după care i-au ascuns trupul în portbagajul unui autoturism parcat în faţa căminului în care locuiau.


Dezvăluiri şocante: Sergiu Florea spune că prietena lui a înfipt cuţitul

Raul Sergiu Florea ar fi spus că prietena lui l-ar fi ucis pe bărbat, după ce victima nu i-ar fi achitat o partidă de amor. Medicii legişti afirmă că o lovitură aplicată în inimă i-a fost fatală şi că probabil bătrânul era deja mort atunci când a fost tranşat.
Ancheta în cazul oribile crime de la Timişoara continuă la această oră cu audierea principalei suspecte, Carmen Bejan, care s-a predat în această dimineaţă.

Prietenul ei, Sergiu Florea, de 20 de ani, student la UMF din Timişoara, a fost găsit încă de sâmbătă de poliţişti într-un apartament din Timişoara, unde se ascundea şi se află acum în spital.

Poliţia a descins în locuinţă, l-a găsit pe tânăr, însă acesta s-a închis în baie, unde a încercat să-şi taie venele. A fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean din Timişoara. "Băiatul a ajuns la noi în urgenţă la noi panicat. Este echilibrat acum, conştient, cu multiple plăgi tăiate, probabil prin autoagresiune", a declarat şeful Unităţii de Primire a Urgenţelor Spitalului Judeţean din Timişoara, Mihai Grecu.

Tânărul le-ar fi spus poliţiştilor că nu el l-a omorât pe bărbat, ci prietena lui, colega din căminul studenţesc, cu care a fost văzut în timp ce căra un geamantan şi mai multe plase în autoturismul parcat în faţa căminului UMF.

Sergiu Raul Florea ar fi spus că totul ar fi pornit de la o partidă de sex oral pe care bătrânul i-ar fi propus-o lui Carmen pentru 500 de euro. Pentru că bătrânul Trifu Shrott ar fi refuzat să plătească, fata l-ar fi lovit de trei ori cu cuţitul.

Băiatul este acum păzit de mascaţii de la DPIR de teamă ca rudele victimei să nu se răzbune. Poliţiştii urmează să-l audieze şi pe student pentru a afla detalii legate de crima de la Universitatea de Medicină, refuzând să ofere orice detalii până la finalizarea anchetei.

Poliţia a prelevat mai multe amprente, probe ADN şi un cuţit de vânătoare cu urme de sânge. Din păcate, susţin poliţiştii, în zonă nu se află camere de supraveghere.

Medicii legişti care au făcut autopsia susţin că bărbatul de 65 de ani a murit din cauza loviturilor de cuţit, una din ele lovindu-i inima. Surse au declarat pentru agenda.ro că Shrott era deja mort atunci când i-au fost tranşate bucăţi din corp.

Pe contul Hi5 al lui Carmen Bejan, mai multe persoane au început să posteze comentarii legate de crima pe care se presupune că ar fi comis-o. Unele dintre ele o acuză dur pentru fapta ei, numind-o "criminală", alţii o apără şi aşteaptă nerabdători terminarea anchetei.

7 comentarii:

  1. nevinovata fata domle! ce cauta babalacul acolo?cauta prospatura?sa se sature!

    RăspundețiȘtergere
  2. scarba dracului,merita pe viata.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu cred ca o dadea la produs,era pestele ei sau aveau fantezii.bolnavi mintal oricum.uite cine devin doctori,toti dementii!

    RăspundețiȘtergere
  4. ala era tigan. daca am fi civilizati, crimele in care sunt ucishi tzigani ar fi acceptate si legale. ar trebui oferita recompensa pentru fiecare tigan omorat. imi pare rau ca trebe sa suporti niste consecinte cu adevarat nedrepte, pt ca nu ai gresit cu nimic. rasismul e ok atata timp cat e vorba de tzigani...

    RăspundețiȘtergere
  5. daca ala era tigan o putem ierta. dar sa promita ca nu mai face.

    RăspundețiȘtergere
  6. http://hi5.com/friend/p461988495--Carmen_Bejan--html adresa de hi5

    RăspundețiȘtergere

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.