NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

30 iulie 2009

Liga Europa: Steaua cu un pas în play-off, după 3-0 cu Motherwell în Ghencea


Steaua a obţinut în mare proporţie calificarea în faza următoare a Europa League, după ce a învins pe Motherwell, scor 3-0, golurile steliştilor fiind reuşite de Stancu şi Nicoliţă la care se adaugă autogolul lui Craigan care a deschis scorul.
Prima ocazie mare de gol a venit după doar cinci minute de joc, la o fază în care mingea a fost bâlbâită în careul advers de Stancu, Surdu şi Szekely, centrarea pentru Nicoliţă fiind agăţată în ultima secundă de Ruddy.

O jumătate de oră s-au chinuit steliştii să deschidă scorul, iar truda lor a fost răsplătită până la urmă de scoţieni, căpitanul acestora, Steven Craigan, trimiţând în propria poartă.

Nicoliţă a înscris pentru 2-0 după o fază superbă în care a primit pasa în marginea careului, a pătruns în viteză şi a înscris cu şut pe sub portar.

Minutul 60 a venit cu al treilea gol al Stelei. Grzelak a primit pe stânga, a trecut superb prin dribling de un adversar şi a aşezat magistral mingea pe capul lui Bogdan Stancu aflat singur în centrul careului, care a trimis simplu în plasă.

Finalul de meci a adus alte ocazii imense în contul Stelei. Intrat în locul lui Surdu în teren, Krum Bibishkov a produs panică în careul advers în două faze superbe, pentru ca în minutul 83, Onicaş să nimerească transversala cu o lovitură de cap din 11 metri, însă scorul a rămas nemodificat până la final.

Casetă tehnică:

STEAUA - MOTHERWELL 3-0 (Craigan 31-autogol, Nicoliţă 45, B. Stancu 62)

Steaua: Tătăruşanu - Golanski, Goian, Baciu, Ninu - Szekely (Grzelak 26), A. Ionescu, Onicaş, Nicoliţă (Ochiroşii 86) - Surdu (Bibişkov 72), B. Stancu. Antrenor: Cristiano Bergodi.

Motherwell: Ruddy - Saunders, Craigan, Hutchinson, Reynolds - Jennings (Murphey 77), Coke -Humphrey (O'Brien 55), Forbes (Hammell 37), Slane - Sutton. Antrenor: James Gannon.

Cartonaşe galbene: Goian 50, Ninu 73 / Craigan 78

Arbitri: Cuneyt Cakir - Tarik Ongun, Selcuk Kaya (toţi din Turcia)

Stadion: Steaua; Spectatori: 21.784

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.