NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

30 iulie 2009

Steaua -Motherwell PRO TV ora 20:45! Bergodi: Vrem să-i batem la scor pe scoţieni


Antrenorul Stelei susţine că va juca împotriva scoţienilor de la Motherwell în viteză, cu Andrei Ionescu în locul lui Toja la coordonare şi, speră el, cu o atmosferă excelentă în tribune.
"Nu mă sperie scoţieni, chiar dacă au învins cu 8-1 în meciul precedent din Liga Europa. Meciul cu Motherwell este unul de mare importanţă pentru că ne apropiem şi de începerea campionatului. E un test foarte important pentru a vedea cum suntem pregătiţi din toate punctele de vedere. Va fi un meci greu pentru că scoţienii aleargă mult", a declarat Cristiano Bergodi în conferinaţa de presă dinaintea meciului cu Motherwell de joi seară.

"Băieţii au lucrat foarte bine şi sunt montaţi. Nu am prea multe materiale despre Motherwell, dar am observat că este o echipă tânără. Vreau să-i batem la scor pe scoţieni, dar va fi dificil", a mai spus tehnicianul italian al Stelei.

Bergodi nu a vrut să comenteze speciulaţiile legate de un posibil blat la meciul precedent al scoţienilor, declarând doar că "8-1 este un scor care nu se întâlneşte prea des în fotbal"

În meciul cu Motherwell, vor lipsi Kapetanos, Toja şi Petre Marin, toţi suspendaţi, accidentatul Eric Bicfalvi, dar şi fundaşul Sorin Ghionea. Rolul de coordonator, aşa cum sugerase de câteva zile finanţatorul Gigi Becali, va fi luat de Andrei Ionescu.

Nu cred că acel 8-1 pe care Motherwell l-a făcut cu Flamurtari în turul precedent e un scor obişnuit, dar nu trebuie să ne temem de ei. Noi suntem motivaţi şi vom încerca să ne impunem jocul, pentru a obţine un rezultat cât mai bun. Nu ştiu dacă jocul lor fizic ar trebui să ne sperie, pentru că noi suntem mai tehnici, avem un avantaj şi cred că ne putem califica. Trebuie să tratăm meciul cu seriozitate şi nu să ne gândim că suntem Steaua şi ne-am calificat deja", a spus Ionescu.

În ceea ce priveşte conflcitul dintre galeria Stelei şi conducere, tehnicianul italian a spus că aşteaptă ca stadionul să fie plin şi cere înţelegere în cazul în care vor fi probleme pe gazon.

Referitor la conflictul dintre suporteri si conducere, Bergodi a afirmat ca se bucura ca stadionul va fi plin, dar cere intelegere din partea tuturor in cazul unui rezultat negativ: "Eu nu garantez nici un rezultat fără suporteri. Am mai avut o întâlnire cu ei şi le-am spus că avem nevoie de ei. În Ghencea, mai ales, când vine o echipă, suporterii trebuie să bage frică în adversari".

Meciul dintre Steaua şi Motherwell, din turul 3 preliminar al Liga Europa, va avea loc joi, de la ora 20:45, în timp ce returul se va disputa o săptămână mai târziu în Scoţia.

Un comentariu:

  1. salut, zi ceva si despre vaslui ca de astia de la steaua scriu toate ziarele si se bat cu neica nimeni.

    RăspundețiȘtergere

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.