NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

17 iunie 2009

Un român din Belgia i-a făcut 56 de tatuaje unei tinere, deşi aceasta susţine că i-a cerut doar trei


Un român din Belgia i-a făcut 56 de tatuaje unei tinere, deşi aceasta susţine că i-a cerut doar trei. Fata de 18 ani i-a explicat lui Rouslan Toumaniantz în franceză şi în engleză că vrea trei steluţe pe obraz, dar, la sfârşit, şi-a dat seama că are tot obrazul acoperit.
Tânăra de 18 ani susţine că a adormit în timpul tatuării şi a văzut rezultatul abia la sfârşit.

Nu aceeaşi este şi varianta românului. Rouslan spune că nu a fost nicio problemă, clienta lui a plecat de la salon mulţumită, dar a avut probleme cu părinţii când a ajuns acasă. Mai mult, belgianaca nu ar fi adormit, ci chiar s-a uitat în oglindă de mai multe ori, să vadă cum evoluează tatuarea, iar acest lucru poate fi confirmat de o altă clientă, care se afla în salon la acel moment.

Deşi a încasat 65 de euro pentru tatuaj, Rouslan s-a oferit să plătească jumătate din costul operaţiei de îndepărtare a tatuajului, care costă aproape 10.000 de euro.

Kimberley Vlaminck a cerut să-i fie plătită în întregime operaţia, plus despăgubiri pentru "grafitti-ul care i-a ruinat viaţa".

Românul a spus că de acum înainte va cere acordul scris al clienţilor lui, înainte de a face un tatuaj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.