NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

16 iunie 2009

Ministerul Comunicaţiilor a lansat conceptul e-România

Ministerul Comunicaţiilor a lansat conceptul e-România, strategia prin care se doreşte ca toate instuţiile publice dar şi un număr cât mai mare de cetăţeni să aibă acces la servicii de internet de bandă largă.
România on-line înseamnă că toate serviciile administrative care sunt necesare cetăţeanului vor putea fi accesate pe internet până la sfârşitul anului 2010.

''Prin ceea ce Ministerul Comunicării a făcut astăzi aduce o economie de timp, economie de bani în buzunarul cetăţeanului şi plaseză România pe orbita modernizării. Adică ştim că în acest moment în ţară există peste 12 milioane de consumatori de internet, care aşteaptă acest program'', a spus premierul Emil Boc, prezent la evenimentul de lansare a conceptului''e-România''.

''E vorba de un program cu acoperire naţională prin care, de acasă, de oriunde ne aflăm, putem obţine informaţii cu privire la comunitatea în care trăim, cu privire la România, la taxe, impozite, facilităţi, fonduri europene'', a spus premierul Emil Boc, prezent la evenimentul de lansare a conceptului''e-România'', a mai precizat premierul.

În fiecare reşedinţă de judeţ, dar şi în oraşele mari vor fi instalate în parcuri, instituţii publice sau universităţi puncte de legătură la internet wireless. Proiectul e-România mai presupune ca până la sfârşitul lui 2012 toţi cetăţenii să aibă acces la un punct fix de telefonie.

Un comentariu:

  1. Da, da, toţi cetăţenii s-aibă acces la un punct fix de telefonie ca să ne poată orwelliza pe toţi !
    "Concentraţi în metropole, conduşi de GPS, vom renunţa la creier căci se pare că gândim prea des" - să fie doar un vers al trupei Paraziţii sau o realitate dură spusă în mai puţine cuvinte ?
    Nu e un lucru rău dar am senzaţia că va fi folosită în sens rău...
    Numai bine.

    RăspundețiȘtergere

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.