NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

19 iunie 2009

BARLAD.INTERNET.WEB.

Dupa cum bine stie toata lumea,in jurul orasului nostru se invart pe internet cateva site-uri,blogguri,chat-uri si am putea continua enumerarea.Fiecare isi face treaba in felul sau,posteaza de la anunturi pana la articole referitoare la starea de fapt a orasului.Cat despre obiectivitate sau apartenenta politica stim cu totii ca pe undeva exista si ceva magnetism,in mica sau in mare masura.
Nu stiu daca vreodata cineva a tinut cont cu adevarat de parerea celor care traiesc in acest oras.Nu intreaba nimeni despre nimic,doar se trece la fapte si se asteapta reactiile,indiferent care sunt acestea.Prin urmare,noi cei care administram acest blogg,am luat hotararea sa va intrebam pe voi cei care ne vizitati zi de zi,daca este necesara aparitia a inca unui loc pe internet dedicat orasului Barlad.Mai exact,a unui site dedicat in totalitate Barladului.Postati comentarii despre ce si cum ar trebui sa contina,noi garantand ca vom tine cont de fiecare parere in parte.

4 comentarii:

  1. Păi... de exemplu aţi putea începe prin a da acces de postare mai multor utilizatori "blogger.com" din oraş care să-şi posteze opiniile aici...
    Părerea mea (hâc)...

    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. poate posta oricine doreste,e deajuns sa o faca pe mod"anonim" sau "nume/adresa URL"(la url se poate trece chiar banalul "www.google.ro")

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu, nu m-ai înţeles.
    Mă refeream la postat artciole :) nu comentarii.

    RăspundețiȘtergere
  4. da,cred ca e o idee buna...o sa fac un test pe o perioada limitata sa vad rezultatele..

    RăspundețiȘtergere

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.