NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

31 mai 2009

FC VASLUI de vanzare!

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat că este decis să iasă din fotbal pentru că echipa sa nu a obţinut rezultatele aşteptate în acest sezon: “Ideea de a mă retrage din fotbal prinde din ce în ce mai mult contur, însă voi încerca să nu mai discut prea mult pe tema asta. După
terminarea campionatului, am să vă anunţ oficial. După ce s-a întâmplat în acest campionat, nu am un gust prea dulce. Dacă eram mai sus în clasament, poate nu mai ajungeam la decizia de a renunţa”.
Porumboiu susţine că echipa nu va fi vândută, iar Vasluiul va avea în continuare o formaţie de Liga I: “Cei care vor veni în locul meu cred că se vor descurca foarte bine. Pentru locul pe care este Vasluiul acum, nu le trebuie mai mult de trei milioane de euro”.
Fostul ecuson FIFA a comentat şi situaţia arbitrajului românesc, considerând că actualul lot de cavaleri ai fluierului nu este capabil să-şi facă meseria la cel mai înalt nivel: “Este foarte rău că avem atâtea brigăzi de arbitri străini în acest sfârşit de campionat, însă pe de altă parte este bine pentru că la ora actuală nu mai avem decât patru sau cinci arbitri capabili să ne arbitreze. Ceilalţi ar trebui să-şi caute alte servicii. S-au aciuat foarte mulţi în acest arbitraj. De la anul trebuie să căutăm alţi arbitri. Dacă ar fi fost delegat un arbitru român la Unirea cu Dinamo, ar fi ieşit un mare scandal. S-a greşit, însă este omeneşte să greşeşti, dar la meciul ăsta arbitrajul chiar a lăsat de dorit”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.