NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

24 iulie 2010

Bunadimineatabarlad.ro

   Bunadimineatabarlad(ro) sau Bunasearabarlad(ro)...?Tot mai des in ultimul timp se face confuzia intre cele doua site-uri,ce planeaza deasupra lumii virtuale sau web a Barladului.Confuzia e lesne de inteles,din cauza numelui domeniilor,ce seamana izbitor.Cineva ar fi tentat sa spuna ca e vorba de un "copy" sau de un "plagiat" mai shic,sau poate ca unul din site-uri e acuzat de un fel de "tragere de foloase necuvenite"...Insa care?

  La o analiza simpla,fara ca cineva sa deschida un PC si fara a se conecta via internet,in mod sigur va arunca dreptatea in una din curtile virtuale ale celor doua site-uri.Teoretic si practic, la analizarea vizuala si de continut se vede clar de la foarte mare distanta ca cele doua domenii nu au in comun decat apartenenta cuvantului Barlad.
   Site-ul Bunadimineatabarlad.ro se vrea a fi un ziar-online local si totodata regional,in care primeaza ca postare STIREA.
   Daca cineva vrea sa ia pulsul orasului,sa cunoasca viata de noapte din cluburi,discoteci,terase si alte evenimente poate foarte usor sa o faca accesand Bunasearabarlad.ro.
  
   Diferenta de continut si de tematica este net clara,confuzia neramanand decat in nume,iar cuvantul "copiat" daca mai este folosit si dupa o studiere in amanunt,inseamna ca vine din partea celor care doar deschid o pagina de internet doar pentru a vedea literele alfabetului.Urmarind istoria fiecarui site,se poate observa usor ca fiecare are in spate un an de "experienta",bunadimineatabarlad.ro plecand in format de blogger si exact la un an dupa,continuand in domeniu .ro.

   In alta ordine de idei,Bunadimineatabarlad.ro nu si-a propus intrarea in lupta concurentei,atata timp cat lumea web este destul de incapatoare pentru toata lumea.Nu selectionam si nici nu incurajam formarea de "tabere adverse".Fiecare vizitator online e liber sa acceseze si sa judece prin intermediul propriei tastaturi pagina web care ii prezinta interes.Speram doar in a ne face intelesi sa avem identitate proprie,asa cum fiecare pretinde ca o are.Nu agreem ideea de a fi acuzati de lucruri pe care poate altii deja le-au facut.Bunadimineatabarlad.ro e un proiect unic si original,motorul de cautare "google" facand adevarate minuni atunci cineva vrea sa stie date despre ziua crearii unui site.Ne lasam in voia cititorilor sa decida.Noi stim ca vor decide corect.Buna Dimineata Barlad!Pe curand...

2 comentarii:

  1. interesant shi bravo !la mai mult si la mai mare!

    RăspundețiȘtergere
  2. io citesc si intru pe amandoua si felicit pe amandoi adminii,e bn sa fie mai multe siteuri d'astea,sa avem ce vedea.bafta!

    RăspundețiȘtergere

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.