NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

12 mai 2010

Ponta despre protestele pensionarilor: Pe Băsescu îl mai apără doar forţele de ordine!

Ponta: Pe Băsescu nu-l va mai 
apăra nimeni, doar forţele de ordine de la Palatul CotroceniPreşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat miercuri în deschiderea Comitetului Executiv că social-democraţii protestează faţă de agresarea pensionarilor la Palatul Cotroceni.
Ponta: Pe Băsescu nu-l va mai apăra nimeni, doar forţele de ordine de la Palatul Cotroceni

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a criticat incidentele violente de la manifestările pensionarilor, spunând că PSD pledează pentru solidaritate cu cei vârstnici. "Situaţia a dus la un asemenea grad de disperare, încât domnul preşedinte Băsescu, în afară de forţele de ordine care îl apără în palat, nu cred că va mai avea în perioada următoare alţi apărători", a mai spus Ponta.
Liderul PSD a explicat că pesediştii au decis să părăsească lucrările de la plenul Camerei pentru a se solidariza cu cei care protestează în stradă. "În faţa situaţiei existente în acest moment în stradă, pensionarii au fost deja agresaţi, sunt în lupte cu forţele de ordine acasă la domnul Băsescu, la Palatul Cotroceni, grupul parlamentar de la Camera Deputaţilor a considerat indecent şi imoral să continue să participe la lucrările Camerei atâta timp cât aceste violenţe nu încetează, la Senat de asemenea - imediat ce se dă votul pe Legea ANI - va fi aceeaşi atitudine şi cred că prin toate deciziile noastre şi prin atitudinea noastră trebuie să arătăm solidaritate faţă de oamenii care protestează", a spus Ponta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.