NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

12 mai 2010

Angajaţii din sănătate ameninţă cu greva generală!

Angajaţii din sănătate ar putea 
intra în grevă generală din 31 maiSindicatele din sănătate s-ar putea alătura profesorilor, declanşând grevă generală din 31 mai.


Angajaţii din sănătate ar putea intra în grevă generală din 31 mai
Federaţia Sanitas va analiza după mitingul din 19 aprilie dacă declanşează grevă, întrucât şi nemulţumirile din sănătate sunt la fel de mari, a declarat liderul organizaţiei sindicale, Marius Petcu.
"Încă nu am hotărât dacă vom face şi noi grevă generală. Există o variantă, şi anume aceea de a participa alături de profesori la greva generală. Dar o decizie va fi luată numai după mitingul din 19 mai", a spus Marius Petcu. El a adăugat că şi problemele din Sănătate sunt la fel de mari şi că diminuarea salariilor şi a pensiilor afectează la fel de tare şi sectorul sanitar.
"O Românie în grevă. Ce să facem dacă aceasta este situaţia?", a mai spus Petcu.
Cadrele didactice intră în grevă generală din 31 mai, de miercuri nu mai trece notele elevilor în catalog şi nu mai participă la evaluările naţionale, iar în 19 mai vor merge la mitingul din Piaţa Victoriei, au anunţat liderii federaţiilor din învăţământ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.