NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

2 aprilie 2010

Psihiatrii vasluieni ameninţă cu greva generală pentru că nu au medicamente

Psihiatrii vasluieni vor să intre în grevă pentru că nu au medicamente Psihiatrii din Vaslui ameninţă cu greva generală. Medicii se plâng că nu mai au medicamente pentru bolnavi. Psihiatrii recurg la acest gest, după ce timp de şase luni au cumpărat medicamentele pentru pacienţi din banii lor. Psihiatrii vasluieni vor să intre în grevă pentru că nu au medicamente.Medicii de la Spitalul de Neuropshiatrie Vaslui acuză conducerea ministerului că a lăsat bolnavii fără medicamente. "Şi cei de la Casa Naţională sunt de vină, cei de la Ministerul Sănătăţii, cei de la Autoritatea de Sănătate Publică, cei de la Direcţia de Sănătate Publică, toţi sunt de vină. Şi medicii sunt de vină că tolerează situaţia asta", a declarat şeful secţiei de psihiatrie, Gheorghe Silvestrovici.

Psihiatrii vasluieni au spus că nu mai pot asigura nici măcar urgenţele. "Sunt perioade în care nu există nimic în psihiatrie. Nu există un antipsihotic şi diazepam pentru cazurile de urgenţe", a completat medicul Dragoş Vochin.

La Spitalul de Psihiatrie din Vaslui sunt trei medici care se ocupă lunar de peste 400 de pacienţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.