NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

31 martie 2010

Teo Trandafir este candidatul PDL pentru funcţia de deputat în Colegiul 19

Teo Trandafir intră în politică/ Foto: gruprc.roRealizatoarea TV Teo Trandafir este candidatul surpriză al PDL pentru un loc de deputat în Colegiul 19 din Sectorul 4 din Capitală. Vedeta şi-a depus miercuri candidatura la Biroul Electoral Municipal.Teo Trandafir va intra în competiţie alături de Liliana Mincă, candidata PC, susţinută şi de PSD.

Alegerile parţiale pentru Camera Deputaţilor din Colegiul 19 vor avea loc în 25 aprilie. Candidaturile pot fi depuse până în 5 aprilie, iar campania electorală va începe în 10 aprilie.
Locul din Colegiul 19 a fost vacantat ca urmare a demisiei Danielei Popa (PC) din Parlament. Popa a demisionat din Legislativ pentru un mandat în Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, iar noul statut este incompatibil cu funcţiile politice.Născută în Piteşti, în vârstă de 42 de ani, Teo Trandafir a absolvit Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine, Secţia arabă-engleză. De-a lungul timpului a lucrat la Tele 7 ABC, Antena 1, Pro TV sau Romantica.

2 comentarii:

  1. Ma bucur foarte mult pentru Teo,sunt sigura ca va castiga si in acelasi timp ca va face treaba buna .Femeile sunt mult mai cinstite si mai ambitioase cand este vorba de interesele poporului care reprezinta tara asta a noastra care au sfasiat-o mafia politica .

    RăspundețiȘtergere
  2. Tara e condusa de un guvern,format din partidul aflat la putere, si, prepoderent, acesta a fost PDL-ul, de 6 ani. Nu parlamentarii, aflati cei mai multi in opozitie sau, mai nou, in "Partidul independentilor", condusi de fostul "Sef al mafiei lui Adrian Nastase", actualmente ministru de interne, numit de PDL, conduc o tara.
    Ma bucur ca sunt atat de multi romani care"traiesc bine", care intra in somaj cu gandul ca "vor trai bine", sau care mor de foame, fericiti ca "vor trai bine". Cu toate ca urarea era "Sa traiti bine!"
    Si, daaa, si eu de abia astept ca Teo sa dea piept cu coruptia, sa curete sectorul ei de moguli si comunisti!
    Daca s-a ajuns ca si Teo sa fie nominalizata de PDL,asta e o dovada a disperarii "salvatorilor natiunii" de a scoate in fata pe cineva care se pricepe foarte bine la manipulat masele.Si dedic, in final,compilatii cu Guta si Roxana "fericitilor" acestei tari, ca tot suntem in post.Ferciti cei....

    RăspundețiȘtergere

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.