NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

14 martie 2010

Tânăra aflată în comă despre care familia spune că muncea până la epuizare a murit

Tânăra de 34 de ani, care se afla în comă de marţi, a murit sâmbătă seara, la spital. Ea era internată la Spitalul Universitar de marţi, în urma unui stop cardiac pe care l-a suferit la locul de muncă.
"Decesul s-a produs în jurul orei 19.45", a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgenţă, dr. Bogdan Popescu.
Medicul nu a putut spune cauza exactă care a dus la decesul femeii, însă vorbeşte despre o suspiciune de miocardită, adică un proces inflamator al muşchiului inimii. "Va exista o expertiză, care va stabili morţii", a spus dr. Popescu.
Familia tinerei spune că Ramona Cîciu muncise mult în ultimul timp. Soţul femeii susţine că tânăra îşi aducea acasă adesea de lucru, pentru că volumul de muncă i se mărise în urma disponibilizărilor făcute de firmă, iar termenele limită de predare erau presante. Ramona Cîciu lucra ca programator la firma Ipsos Interactive Services. În replică, firma susţine că angajata lucra circa opt ore pe zi.
Femeia, mamă a doi copii gemeni, în vârstă de 3 ani, a fost operată pe creier, în urma unor complicaţiile apărute după stopul cardiorespirator...
Medicii au spus de atunci că prognosticul este rezervat.
Medicii de pe Ambulanţă au găsit-o pe tânără în stop cardio-respirator şi au reuşit să o resusciteze după câteva zeci de minute, timp în care pacienta a fost ventilată artificial.
Procurorii Parchetului Judecătoriei sectorului 6 din Capitală s-au autosesizat şi fac cercetări cu privire la respectarea securităţii şi sănătăţii în muncă în cazul Ramonei Cîciu, urmând să se stabilească împrejurările în care aceasta a ajuns în stare gravă la spital, direct de la locul de muncă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.