NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

10 martie 2010

După ninsori şi frig, din weekend vine primăvara

Codul galben de ninsori valabil până în această seară nu a speriat primăvara. La finalul săptămânii, vremea va începe să se încălzească în toată ţara, anunţă meteorologii
Sfârşitul de săptămână va aduce primele semne ale primăverii. Până atunci, însă, vremea rămâne rece. La noapte vor mai fi temperaturi coborâte, cu aspect geros, în special în zonele din estul Transilvaniei. Miercuri vremea se încălzeşte puţin, dar de joi iarna revine în forţă în aproape toată ţara cu ninsori în majoritatea regiunilor şi vânt susţinut. Maximele vor  în continuare extrem de modeste, de la minus 3 grade, în depresiuni, la cel mult 6 pe litoral. Ninsoarea revine şi în Capitală. Vântul prinde şi el putere; amiaza va număra cel mult 3 grade."Procesul de încălzire clară începe vineri. Ne aşteptăm la o serie de ninsori joi.  Miercuri noaptea şi joi, va ninge  în toată ţara. Doar în Dobrogea ar putea fi ploi. Apariţia acestor precipitaţii mixte este un semn de încălzire. De vineri ne instalăm pe un regim termic mai plăcut", a declarat  Aurora Bell, meteorolog şef în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.