NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

27 februarie 2010

Yahoo anunta: Y! Voice va fi indisponibil intre 28 februarie - 1 martie 2010.

Fiecare care a deschis contul de Yahoo Messenger astazi,a gasit un mesaj cat se poate de explicit trimis in mod automat catre toti utilizatorii YM: "Y!Voice will be unavaible between Feb 28th 9PM PST and March 1st 1 AM PST.We apologizefor any inconvenience." Cu alte cuvinte,in aceasta perioada,nu se va putea folosi serviciul voce(telefonia yahoo) si din cate se pare va fi afectat chiar si cel webcam.

O data cu acest anunt,s-au gasit si sceptici care sustin ca aceasta intrerupere nu inseamna altceva decat ca gigantul Yahoo pune la cale o noua strategie prin care isi perfectioneza serviciile si implicit se va ajunge la taxarea acestor gadgeturi,pana acum gratuite.Oficialii insa dezmint si fac precizarea ca nu se doreste decat o imbunatatire a sistemului iar intreruperea temporara a fost o necesitate care nu a putut fi evitata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.