NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

3 februarie 2010

Razboi intre politie si "smecherul" de Barlad

In urma articolului aparut ieri in Obiectivul de Vaslui,Bogdan Radu-Tulpan a decis sa iasa la contra-atac si  sa se prezinte la redactia ziarului in cauza pentru a-si prezenta varianta proprie in ceea ce priveste conflictul izbucnit intre el si Politia Rutiera Barlad.
El spune ca nu a jignit pe nimeni si mai mult decat atat,a avut doar un schimb de replici cu agentul care l-a oprit in trafic pentru a-l amenda pentru ca nu avea centura de siguranta pusa.In continuare sustine ca prezenta celoralalti doi colegi ai politistului este subiectiva si nu are relevanta in dosarul ce i-a fost intocmit si ca tot dosarul este de fapt o razbunare cu plecare de la simplul fapt ca el(n.r.Bogand-Radu T.)detine in orasul Barlad un lant de magazine cu profil alimentar.
Potrivit rechizitoriului intocmit de procurorii barladeni,Bogdan R.Tulpan se face vinovat de infractiunea de sfidare a organelor judiciare,la infractiunea de ultraj s-a renuntat incat nu existau elemente constitutive necesare acestei acuzatii.Politistul in cauza,s-a constituit parte civila vatamata in acest proces si cere daune morale in valoare de 5.000 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.