NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

17 februarie 2010

La proba orală la limba şi literatura română, elevii au avut de comentat un text scris de consilierul ministrului Educaţiei

În loc să comenteze opere literare, autorii subiectelor au considerat că este mai bine ca elevii să comenteze articolul „Cât timp petrece generaţia Google pe internet”, scris de actualul oficial din Ministerul Educaţiei, pe vremea când era jurnalist la ziarul Gândul.
Surpriză la proba orală de limba şi literatura română a examenului de bacalaureat. Elevii au avut de comentat un text scris de consilierul ministrului Educaţiei, Melania Mandas Vergu.

În loc să comenteze opere literare, autorii subiectelor au considerat că este mai bine ca elevii să comenteze articolul „Cât timp petrece generaţia Google pe internet”, scris de actualul oficial din Ministerul Educaţiei, pe vremea când era jurnalist la ziarul Gândul. Melania Mandas Vergu a declarat că a fost o surpriză şi pentru ea, dar că nu este pentru prima oară când textele sale jurnalistice sunt subiecte la probele orale de Bacalaureat.

" N-am stiut nicio secundă de chestiunea asta pentru că până la urmă, dacă aş fi ştiut le-aş fi spus să se abţină anul asta. Ideea e că nu e prima oară când se întâmplă acest lucru. Nu văd de ce sunt acum în conflict de interese. E un text public. Deci eu n-am niciun conflict de interese, nu iau bani, nu câştig bani de la bacalaureat, nu-mi dă nimeni niciun ban, ca să vă fie foarte clar", adeclarat consilierul ministrului Educaţiei, Melania Mandas Vergu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.