NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

13 februarie 2010

Generalul Chiţac va fi eliberat luni din arest

Generalul Mihai Chiţac a cerut să fie eliberat din penitenciar pentru a-şi rezolva o serie de probleme medicale, el urmând să fie internat de luni la Spitalul Floreasca. Fostul ministru de Interne, condamnat în dosarul Revoluţiei de la Timişoara, s-a întors după gratii în urmă două luni.
Fostul general Mihai Chiţac se află la Penitenciarul Jilava.
Tribunalul Militar Bucureşti a admis pe 12 ianuarie cererea fostului general Mihai Chiţac de întrerupere a pedepsei cu închisoarea.
Magistraţii i-au îngăduit acestuia o perioadă de două luni pentru a-şi rezolva problemele de sănătate. Decizia urmează să fie pusă în aplicare începând cu  data de 15 februarie, chiar dacă recursul nu s-a mai judecat astăzi.  Chiţac va fi eliberat de la Jilava şi se va interna la Spitalul de Urgenţă Floreasca.
Întors pe 18 decembrie în penitenciar, Mihai Chiţac a cerut din nou eliberarea pe motive medicale. Fostul general susţine că nu a reuşit să se opereze la inimă în cele trei luni de întrerupere a pedepsei cu închisoarea. Mihai Chiţac a fost eliberat în 18 septembrie, pe o perioadă de trei luni, pentru a se opera. Mihai Chiţac alături de Victor Atanasie Stănculescu au fost condamnaţi la 15 ani închisoare pentru reprimarea revoluţiei de la Timişoara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.