NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

27 ianuarie 2010

Institutul de cercetare – IKARIAM

Divertisment
Din ce in ce mai multi romani,in ultimul timp folosesc jocurile in browser.La servici,acasa,in masina sau in tren folosind laptop-ul,impatimitii acestor jocuri tin legatura intre ei si planuiesc strategii de atac.Acest articol se recomanda exclusiv consumatorilor de www.ikariam.ro
Institutul de cercetare socio comportamentala al Universitatii din Farlonia a demonstrat efectele surprinzatoare a unui fenomen din ce in ce mai raspandit in randul populatiei.
Persoanele care sunt afectate, subiectii definiti Ikariamotici, Incep sa aiba comportamente diferite de restul oamenilor. :
Aceste simptome se manifesta indiferent de varsta , localizare geografica si de sex.
Printre cele mai comune sunt:
- indivizii dezvolta personalitati diferite pe lumi paralele
- se plimba printre rafturile supermarketurilor avand pe lista de cumparaturi marfuri cum ar fi marmura, cristal, sulf … :

- Sustin ca prietenii trebuie sa si vopseasca acoperisurile caselor lorv in verde :
- Acesti oameni uimesc directorul firmei Ferrari, dand sfaturi cu privire la modul de a recupera pozitii in clasament.
Sfaturile apar ingrijoratoare nu atat de mult pentru expresia “dezvolta cercetarea”, ci mai degraba pentru expresia “cumpara mai multe nave “;
- in fata Bisericii sfantul Petre din Roma (Vatican), un om se apropie de o garda elvetiana si il intreaba “Scuza-ma Phalanxule, aceasta frumoasa primarie, la ce nivel a fost upgradata ?”
- Se bea copios cantitati industriale de vin, pentru ca” te face fericit “;
- Daca sunt tristi isi vopsesc fata in albastru::
- Cerceteaza casele lor, de mai multe ori pe zi pt a cauta eventuali spioni:
- La randul lor imbraca o pelerina si spioneaza fiecare scara de bloc,, garaj sau depozit/ beci al vecinilor:
- in perioada reducerilor in cazul in care marfurile sunt prea ieftine pretind sa plateasca mai mult , deoarece altfel sunt in pericol de a primi BAN:
- Vor ca telefonul lor in momentul in care primesc un mesaj text sa afiseze mai degraba fata unui om pe fundal, decat simplul bip sonor:
- Cand se plimba intr-un oras mare si dau peste o ambasada, insista sa fie lasati sa intre pt a putea ” trimite un mesaj la toti prietenii “;
- Fura lemnul din gratarul vecinului , daca nu este pazit :
- Daca gasesc un magazin Opticianul , le sare in cap ideea de a construi o baza langa pt submarini :
- Daca vad un balon pe cer scapa terorizati pt ca e “un atac in curs”:
- Continua sa scrie directorilor de muzee pt a face schimb de figurine.
Se pare ca un cetatean francez a solicitat sa schimbe Mona Lisa cu o imagine desenata de copilul sau in gradinita :
- In cazul in care duc masina in atelier, explica unui mecanic uimit ca doresc un serviciu de aur, indiferent cat cristal ii costa
- Sunt convinsi ca “birocratia” este un lucru foarte pozitiv in constructii
In concluzie stati atenti. Aceste persoane pot fi in jurul vostru, s-ar putea sa fiti deja infectati. Stati atenti la simptoame si daca va recunoasteti, in oricare dintre aceste comportamente, mergeti imediat la cel mai apropiat medic sau bucatar.

Un comentariu:

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.