NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

14 decembrie 2009

Control national asupra operatorilor de cablu TV si internet: 36 de operatori, opriti temporar de la prestarea serviciilor. Director ANPC: Cei mai mul

63 amenzi contraventionale in valoare de 327.500 lei, 74 de avertismente si oprirea temporara a prestarii serviciului pana la intrarea in legalitate pentru 36 operatori de servicii de cablu TV si internet din Romania sunt masurile luate de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), in urma unui control national efectuat in randul operatorilor de cablu TV si internet din Romania. Controlul, efectuat in perioada 9-20 noiembrie din acest an, a analizat 220 de operatori, pentru 137 dintre acestia constatandu-se abateri de la legislatie in privinta respectarii drepturilor consumatorilor.
Update: Mihail Meiu, director ANPC: Cei mai multi din cei 36 de operatori au reintrat in legalitate.(Articolul complet pe http://bunadimineatabarlad.ro/)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.