NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

12 iunie 2009

Concertul Depeche Mode de la Bucureşti a fost anulat

Concertul Depeche Mode de la Bucureşti, care trebuia să aibă loc pe 16 mai, nu va mai fi reprogramat, în aceeaşi situaţie aflându-se şi celelalte show-uri din mai-iunie care n-au mai avut loc din cauza îmbolnăvirii solistului Dave Gahan, au anunţat, astăzi, reprezentanţii formaţiei.
Pe 12 mai, solistul Dave Gahan a suferit un atac sever de gastroenterită, care a dus la spitalizarea sa şi la amânarea concertului din Atena şi a altor opt spectacole, printre care şi cel din Bucureşti. În urma analizelor medicale, lui Gahan i s-a descoperit o tumoare de malignitate redusă la nivelul vezicii urinare. Între timp, aceasta a fost extirpată chirurgical.

După operaţie, Depeche Mode şi-a reluat concertele din cadrul turneului "Tour of the Universe", primul show fiind pe 8 iunie, în oraşul german Leipzig.

Potrivit organizatorilor concertului de la Bucureşti (Emagic), cei care şi-au cumpărat bilete pentru show-ul din 16 mai îşi pot recupera banii de la punctul de vânzare. Banii pe bilete pot fi recuperaţi numai în termen de de 12 săptămâni de la data de 12 iunie. Doritorii au posibilitatea de a preschimba biletele Depeche Mode cu bilete la B'ESTFEST, la tarife speciale.

Depeche Mode este una dintre cele mai longevive formaţii, devenită celebră la începutul anilor '80 şi prezentă cu 45 de piese în topurile single britanice. Formaţia este adepta stilului new wave, a lansat 11 albume de studio şi a vândut peste 75 de milioane de discuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.