NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

2 martie 2010

10.500 de euro, cel mai ieftin model Dacia Duster.

Mult aşteptata Dacia Duster este lansată astăzi la Salonul Auto de la Geneva.
Fără a se bucura de tratamentul unei vedete, noul SUV low cost Duster, produs de Dacia, a avut parte de o primire foarte bună în presa internaţională. Publicaţiile străine au pus în evidenţă calităţile acestui 4x4 de concepţie românească, care va fi prezentat astăzi la salonul auto de la Geneva.


După lansarea la salonul de la Geneva, Renault va extinde liniile de producţie ale Dacia Duster, scrie cotidianul New York Times. Începând cu anul viitor, acest crossover uşor va fi produs în Rusia, la uzina Avtoframos din Moscova. La fel ca şi în cazul modelelor Sandero şi Logan, o parte din piese vor fi produse în uzina moscovită, iar celelalte la fabrica din Piteşti, în România, precizează publicaţia americană.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.