NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

2 ianuarie 2010

Preşedintele PRM Vaslui şi-a botezat vinurile după numele politicienilor români


Veselie mare în crama lui Corneliu Bichineţ. În timp ce fiul lui cântă la acordeon, preşedintele PRM Vaslui ne prezintă butoiele cu licoarea lui Bahus, botezate cu numele politicienilor. Cel mai bun vin, are, desigur, numele liderului partidului din care Bichineţ face parte.

Corneliu Vadim Tudor este o esenţă de vin tare, masculină, învolburată şi bineînţeles, promiţătoare. Lângă el observaţi că se încălzeşte Mircea Geoană. E cam mic, aşa. Nu, este un butoi de 700 de litri. Sigur este un vin mai dulceag, mai blajin, mai plăpând şi un pic predispune spre melancolie.

Unul dintre cele mai apreciate vinuri din colecţie este cel care poartă numele Elenei Udrea.
Un soi de vin interesant, alunecos, unii spun destul de parşiv, pervers: Elena Udrea. Dar care are mare succes mai ales la flăcăi.

An de an, din colecţie dispar anumite vinuri, dar sunt înlocuite cu altele noi.

Corneliu Bichineţ speră că anul acesta crama lui va avea şi mai multe vinuri de soi. Şi mai speră că România va avea şi politicieni pe măsură, aşa încât să îşi poată boteza butoaiele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.