NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

23 martie 2011

Stai de-o parte sau te implici? Stii bine, de pe margine e intotdeauna simplu...

http://www.bunadimineatabarlad.ro/images/stories/scrie.jpgNu stim tot, nu suntem cei mai buni. Nu suntem intotdeauna informati la zi sau in totalitate corect. Dar incercam sa o facem. Noi suntem putini, voi sunteti multi. Va invitam alaturi de noi.

Daca ai citit un articol si ti s-a parut interesant, daca ai si tu ceva de spus pe aceiasi tema, scrie si trimite-ne materialul pe email. Noi il vom citi si, daca se incadreaza in tematica si stilul sitelui nostru il vom publica imediat.


De ce sa scriu un articol pentru acest site?
Pentru ca ce stii tu poate interesa si pe altul. Cu alte cuvinte, faci un bine celorlalti.
Ce pot castiga printr-un articol publicat?
In primul rand respectul nostru si respectul celorlalti vizitatori ai sitelui nostru.
In al doilea rand iti poti promova propriul site (daca ai unul) sau propria afacere. Daca ne soliciti, vom publica la finalul articolului datele tale de contact si (sau) un link catre siteul tau.
Pot sa-mi fac reclama? DA! Cat ma costa? NIMIC!
Nu avem nimic impotriva sa ne trimiteti texte publicitare (advertorial). Atata timp cat se incadreaza in conditiile deontologice si tehnice descrise mai jos este OK.
Ce conditii trebuie sa indeplineasca un articol pentru a fii publicat?
1. Sa se incadreze in tematica si stilul sitelui nostru
2. Bunul simt. Conditii ar mai fi multe, dar nu ne mai lungim. Stiti cu siguranta ce inseamna bun simt.
3. Text original, informatii relevante (fara copy/paste de pe la altii). Singurele exceptii acceptate sunt citate facute cu precizarea sursei sau texte de pe siteurile proprii (pentru cei care au sau pentru advertoriale).
4. Plus valoare. Articolele trimise trebuie sa aduca ceva nou pe site, sa prezinte interes pentru audienta larga. Nu dorim texte de specialitate ci informatii de interes general.
Specificatii tehnice
Va rugam sa le cititi cu atentie si sa respectati intocmai. Ce nu se incadreaza risca sa nu ajunga online si ar fi pacat de munca:
1. Dimensiune: maxim 2000 de caractere (o pagina de Word cu font de 12 puncte).
2. Structura: Titlu, Descriere pe scurt, Continut, datele de contact (daca vrei sa fie publicate).
3. Corect gramatical. Citim toate articolele inainte de a le publica dar nu le vom corecta si nu vom interveni pe ele decat in situatii exceptionale. Greselile gramaticale, de exprimare, nerespectarea conditiilor tehnice sau deontologice duc automat la respingerea articolelor.
4. Daca ati citit cu atentie ce scrie pe aceasta pagina cu siguranta nu vor fi probleme. Ne rezervam dreptul de a selecta si de a respinge orice material primit fara a da nicio explicatie.
Cum procedez?
Textele trebuiesc trimise prin e-mail, sau ca fisier atasat, in format WORD sau TXT, pe adresa contact@bunadimineatabarlad.ro Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau bunadimineatabarlad@yahoo.com Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Va dorim succes si va asteptam alaturi de noi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.