NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

26 septembrie 2010

Basescu si Politia Romana

Marsul neautorizat de vineri al celor peste 5.000 de politisti l-a facut pe presedintele Traian Basescu sa ia masuri fara precedent legate de colaborarea intre cele doua institutii ale statului.Pentru prima data un presedinte al statului roman renunta in premiera la serviciile Politiei Romane,mai exact ale M.A.I. si ramane doar sub acoprerirea Serviciului de Protectie si Paza(SPP).(sursa/BDB.ro)

10 septembrie 2010

11 Septembrie 2001.Tragedie anuntata?


http://www.princessleia.com/images/MyImages/wtc/WTC.jpg
11 Septembrie 2001,ora 08:46(15:46 ora Romaniei).Se implinesc noua ani de la atacurile sinucigase asupra celor doua turnuri gemene WTC.Noua ani in care s-au facut diverse speculatii si fel de fel de teorii, de la aceea in care chiar serviciile secrete americane ar fi pus la cale aceste atentate si pana la un complot organizat sub atenta supraveghere ale mai multor tari puternic industrializate rivale Statelor Unite.
Adevarul despre ceea ce s-a intamplat cu adevarat pe 11 septembrie 2001 il stiu doar cei direct implicati in evenimente,de la atentatori si pana la cei care au gestionat aceasta situatie de criza.
S-a vorbit despre o eventuala evitare a acestor evenimente,despre faptul ca se putea preintampina si combate acest atentat.

9 septembrie 2010

The Other Guy (2010)



Un cuplu mortal (2010)



Perfect Combination (2010)


Step Up 3D (film)