NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

4 iulie 2010

RCS-RDS adauga abuziv Taxa de Mentenanta in valoare de 5 RON

"Incepand cu luna Mai, compania RCS & RDS S.A. a introdus abuziv o Taxa de Mentenanta in valoare de 5 RON. Pe site-ul RCS-RDS (http://www.rcs-rds.ro/internet-digi-net/fiberlink/pachete) unde este oferta pachetelor de internet apare o nota la subsol: "Tarifele lunare includ contravaloarea pachetului pentru serviciul de acces la internet si 8 lei pentru serviciile accesorii, asociate si de mentenanta." Rugam organele competente sa-si faca datoria (Oficiul Concurentei si Comisariatul Regional pentru Protectia Consumatorului), iar pe cei care se simt inselati, sa semnati aceasta petitie si sa luati masuri prin plangeri la Comisariatul Regional pentru Protectia Consumatorului precum si Oficiul Concurentei pentru aceasta taxa abuziva."


2 comentarii:

  1. va rog sa ma ajutati si pe mine,nu pot sa pun nici un anunt pe b-o,nu stiu de ce,nu am gresit cu nimic,de ce se intampla asa ceva,fiecare din noi platim internetul,de ce face adminul asa ceva?am mare nevoie sa-mi pun un anunt,nu fac nimic rau,va rog sa ma lasati sa-mi pot posta un anunt!

    RăspundețiȘtergere
  2. Problema Dvs. nu tine de competenta noastra,noi suntem BunDimineataBarlad si nu avem nimic in comun cu site-ul mentionat mai sus.Contactati administratorul site-ului respectiv.

    RăspundețiȘtergere

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.