NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

26 mai 2010

A murit actorul Jean Constantin

Actorul Jean Constantin a încetat din viaţă, miercuri, în locuinţa sa din Constanţa, la vârsta de 81 de ani, a declarat, pentru NewsIn, colega şi prietena sa, Stela Popescu.
"Un prieten bun al lui l-a găsit în casă. S-a dus la el, îngrijorat că nu-l văzuse de ceva timp. Este posibil să fi fost un atac de cord. Este o pierdere imensă, Dumnezeu să-l odihnească în pace", a declarat actriţa.
Artistul avea probleme cardiace şi fusese internat în mai multe rânduri în spital.
Jean Constantin s-a născut la 21 august 1928 la Techirghiol, în judeţul Constanţa. A debutat oficial pe scenă la secţia de estradă din cadrul Teatrului de Stat Fantasio din Constanţa, în 1957, după ce a lucrat ca muncitor normator în acest oraş. De altfel, primul său contact cu scena a fost în cadrul brigadei artistice a muncitorilor, unde a cunoscut oameni talentaţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.