NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

12 aprilie 2010

Rugby Club Bârlad, prima victorie acasa

Dupã ce a fost înfrântã în deplasare de stelisti, sâmbãtã, echipa reprezentativã de rugby a Bârladului a surcalsat-o pe CS Stiinta Petrosani, scor 31-10.
Început la ora 11.00 si vizionat de câteva sute de spectatori, primul meci jucat acasã de Rugby Club (RC) Bârlad a dat ceva emotii antrenorilor si sustinãtorilor prezenti la eveniment. Si asta pentru cã în prima partidã jucatã de rugbystii bârlãdeni în acest sezon competitional din Divizia Nationalã de Seniori au fost învinsi. Cu toate acestea, jucãtorii RC Bârlad s-au mobilizat si au arãtat tuturor cã sunt bine pregãtiti si experimentati. În prima parte a meciului, jocul practicat de ambele echipe a fost deschis, însã, în cea de-a doua reprizã, rugbystii bârlãdeni, motivati poate si de sustinerea publicului numeros, au fost mai dezinhibati si au reusit desprinderea. Pe parcursul minutelor regulamentare de joc, RC Bârlad a reusit sã înscrie cinci eseuri, dupã pãrerea oficialilor bârlãdeni, unul mai frumos decât celãlalt, iar victoria fiind pe deplin meritatã. Astfel, atunci când fluierul arbitrului a anuntat finalul meciului, tabela de joc arãta 31 – 10 pentru rugbystii bârlãdeni. „Asteptãm cu încredere meciul de miercuri, de la ora 11.00, ce va fi disputat cu CS Politehnica Iasi, tot pe teren propriu, si sperãm sã obtinem o nouã victorie“, ne-a spus delegatul echipei Ciprian Popa.(sursa:www.monitoruldevaslui.ro)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.