NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

22 martie 2010

Utimul termen

Edilii bârlădeni promit că, în luna iulie, vor dezafecta ghetoul, actualii locatari urmând a fi mutaţi în două blocuri moderne.

Conducerea Primăriei Bârlad a dat asigurări că, în vara acestui an, celebrul ghetou va dispărea odată cu mutarea locatarilor în cele două locaţii pregătite pe strada Alexandru Vlahuţă şi pe strada Căpitan Grigore Ignat.
“Guvernul a întârziat aprobarea bugetului aproape trei luni, ceea ce a produs o decalare şi în aprobarea bugetelor locale, astfel că nu am putut finaliza lucrările la cele două locaţii. Mai avem de efectuat racordarea la reţeaua electrică (cu tot cu obţinerea avizelor de rigoare) şi lucrările de canalizare...
Ambele locaţii sunt finisate şi vor fi predate «la cheie» în luna iulie a acestui an”, ne-a declarat primarul Constantin Constantinescu.
Blocul reconsolidat şi amenajat de pe strada Alexandru Vlahuţă, cât şi complexul de case (construit de la zero) de pe strada Căpitan Grigore Ignat au costat municipalitatea aproximativ 60 de miliarde de lei vechi. Fără a fi răutăcioşi, nu putem să nu ne întrebăm cât va dura până ce ambele locaţii vor fi transformate în două noi ghetouri. Primarul Constantinescu susţine că în zonă se va înfiinţa o secţie de poliţie comunitară, astfel încât lucrurile să nu degenereze.
Pe site-ul ziarului nostru, www.obiectivdevaslui.ro, puteţi viziona, la secţiunea “Video”, câteva filmuleţe realizate la cele două locaţii. Nu de alta, dar am dorit să imortalizăm starea acestor locuinţe înainte de a fi cotropite de chiriaşi.(sursa:http://www.obiectivdevaslui.ro/)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.