NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

11 martie 2010

Trei drumuri naţionale şi 15 judeţene sunt închise din cauza viscolului.

Zăpadă şi viscol în jumătate de ţară. În Dolj, din cauza vântului puternic, 15 drumuri judeţene au fost închise, iar pe toate drumurile naţionale se circulă în condiţii de iarnă. Trei drumuri naţionale din Teleorman sunt închise, după ce vântul a viscolit zăpada. De asemenea, traficul este întrerupt pe mai multe şosele din Olt, Caraş-Severin şi Bistriţa Năsăud.

Zăpadă şi viscol în jumătate de ţară. Trei drumuri naţionale şi 15 judeţene sunt impracticabile din cauza viscolului. 20 de judeţe din sud sunt de aseară sub atenţionarea meteo de cod galben.
În judeţul Teleorman, sunt blocate: DN51A, Zimnicea-Piatra, DN65E, Piatra-Roşiorii de Vede şi DN65A, Roşiorii de Vede -Turnu Măgurele. Sunt închise şi DJ 703, Vârtoape – Călineşti, D.J. 612, Băbăiţa –Călugăru, Călineşti-Antoneşti, D.J.506, Băbăiţa-Guruieni, D.J. 506A, Siliştea-Răsmireşti.
În judeţul Dolj, din cauza vântului puternic, 15 drumuri judeţene sau comunale au fost închise şi mai multe maşini au rămas blocate în nămeţi până la venirea utilajelor de deszăpezire. Vorbim despre drumurile:
DJ 561 – Podari – Segarcea - Cârna
DJ 604 – Leu – Amărăştii de jos
DJ 561 B – Segarcea – Valea Stanciului
DC - Radomir – Ciocăneşti
DC – Caraula – Pleniţa
DJ 552 – Terpeziţa - Caraula – Cetate
DJ 561 A - Pleniţa – Oprişor – limită judeţul Mehedinţi
DJ 652 A - Cârcea
DJ 561 D - Giubega - Băileşti – Rast
DJ 552 A - Boureni – Perişor
DJ 561 G - Băileşti – Galicea Mare

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.