NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

25 martie 2010

Osama ameninţă SUA dacă atentatorul de la World Trade Center va fi executat

Osama bin Laden revine cu ameninţări.Liderul al-Qaeda a avertizat Statele Unite printr-un mesaj audio difuzat de Al Jazeera.Osama bin Laden a ameninţat că eventuala executare a lui Khalid Sheikh Mohammed echivalează cu o "condamnare la moarte" pentru fiecare cetăţean american care se află în mâinile organizaţiei islamiste.
Oficialii americani au îndoieli că vocea de pe înregistrare este chiar a celui mai căutat om din lume, aşa că vor face o analiză, informează National Public Radio.
Khalid Sheikh Mohammed, considerat conspiratorul-şef al atentatelor din 11 septembrie 2001, este închis în Statele Unite. În jurul procesului său e întreagă dezbatere, dilmea principală fiind dacă ar trebui judecat de o instanţă militară sau de una civilă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.