NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

7 februarie 2010

OZN-uri in Romania si extraterestrii timizi

Exista sau nu OZN-uri? Consecinta fireasca a intrebarii, exista sau nu extraterestrii? Scepticii vor raspunde ca nu, deoarece nicio nava si niciun omulet verde cu patru degete nu a fost scos in piata publica, filmat si aratat planetei Pamant. De partea opusa, sunt cei care cred cu tarie in vizitele pe care strainii de pe alte planete le fac pe Terra si... au dovezi.
La ora actuala, Internetul este plin de fotografii, filme si marturii care atesta existenta altor fapturi extraterestre. Totusi, sa admitem ca ET este timid, pentru ca nu se arata oricui si, foarte straniu, nu se arata ziua...

Extraterestrii nu ocolesc nici Romania. Sunt semnalate cercuri in lanuri de porumb/ grau s.a., lumini suspecte aparute pe cer ori chiar vizitatori vezi mult mediatizatul "alien scafandru" care a facut o vizita de lucru intr-un sat din Mehedinti, fireste pe timp de noapte.

Pentru a ilustra acest articol cu cazuri concrete, am cautat pe Internet site-uri romanesti specializate in investigarea fenomenului. Am gasit o multime, intre care si forumuri dedicate problemei vietii extraterestre si a legaturilor ei cu Terra. Mi-a placut pagina RUFOn (centru de cercetare si raportare OZN) deoarece este echilibrata si prezinta multe cazuri unde teza extraterestra este infirmata prin explicatii stiintifice pertinente.

Iata un exemplu, din cele prezentate de RUFOn (www.rufon.org): "Pe 21 septembrie 2007, incepand cu ora 20:30, o camera de supraveghere montata in incinta unei spalatorii din Bucuresti a inregistrat timp de 6 ore o sfera luminoasa. Pana la aceasta data obiectul luminos nu a putut fi explicat, majoritatea ipotezelor fiind exprimate (lumina laser, lanterna sau alte surse de lumina proiectate in obiectiv). Echipa RUFOn va continua investigatia asupra acestui caz care a fost demarata in urma cu o saptamana. La finalul investigatiei vom publica un raport final."

"La fata locului, dar si cu camere de supraveghere similare, am efectuat diferit am efectuat diferite teste de comparatie, nereusind sa reproducem rezultate asemanatoare. Concluzia noastra preliminara este ca ceea ce a filmat camera de supraveghat, sensibila si la InfraRosii si dotata cu mai multe led-uri pe infrarosu, este probabil un obiect sau forma de energie vizibila doar in spectrul infrarosu intru-cat, angajatii spalatoriei (deschisa non-stop) nu au observat nimic suspect in acea noapte, chiar in unele secvente ei pot fi vazuti trecand prin dreptul camere in timp ce sfera se afla in imagine."

Taberele celor care cred in extraterestrii si scepticilor raman despartite. Unde va situati, dumneavoastra, cititorul acestui articol? Poate ca filmulete de mai jos va vor ajuta sa va (re)pozitionati intr-una din tabere:

OZN in Arges


OZN in Bucuresti


Extraterestrii in Oltenia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.