NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

5 ianuarie 2010

Revelion "negru" la Barlad


In noaptea de 31 Decembrie,la Barlad,locuitorii unui cartier intreg au intampinat Noul An pe intuneric datorita unei defectiuni la sistemul cu alimentare cu energie electrica.
Defectiunea s-a produs la un transformator al companiei E-ON siutuat pe strada 1 MAI in cartierul Deal la ora 19:45 iar alimentarea cu energie electrica s-a facut abia in dimineata zilei de 1 Ianuarie 2010.
Desi pe parcursul intregii nopti,zeci de abonati au sunat in call-center-ul E-ON reclamand si solicitand remedierea defectiunii,se pare ca a avut castig de cauza monopolul zonal al celor de la compania mai sus mentionata,nimeni nedeplasandu-se la fata locului macar pentru a linisti oamenii iesiti in strada.
Contactati telefonic cei de la compania E-ON,si-au exprimat public scuzele si motiveaza ca pana de curent s-a datorat consumului mare de energie electrica care suprasolicita transformatorul din zona respectiva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.