NE-AM MUTAT LA ADRESA:   BDBNEWS.RO

Știri locale | Bârlad | Sursa ta zilnică de știri! - BDB NEWS

7 ianuarie 2010

RCS-RDS a cumparat AIRBITES Barlad


Desi oficial inca nu s-a facut nici o confirmare,AIRBITES Barlad a fost preluat prin cumparare de catre Rcs-Rds.Tratativele se pare ca au fost incepute inca din luna octombrie a anului trecut si au fost finalizate chiar la finele lunii decembrie 2009,urmand ca in decursul lunii ianuarie 2010 sa se parafeze in mod oficial aceasta tranzactie dintre cele doua firme.
Nu mai era un secret ca AIRBITES Barlad era in declin,problemele legate de infrastructura cat si asigurarea serviciilor de calitate catre abonati fiind in ultimul timp la ordinea zilei.In urma cu aproximativ doi ani,TC NET a facut o serie de investitii menite sa grabeasca si sa creasca valoarea de piata a firmei in vederea vanzarii catre AIRBITES.Investitie care se pare ca nu a fost de bun augur si iata ca numai dupa ceva timp,providerul alege sa se spele pe maini "predand" mai departe stacheta.Singurii care se pare ca vor avea de suferit de pe urma acestor schimbari vor fi abonatii care vor trebui sa mai treaca inca o data prin filtrul evaluarii si renegocierea contractelor cu noul provider.

4 comentarii:

  1. gata sa zis cu calitatea rdsul face numai magarii!

    RăspundețiȘtergere
  2. sint mai mult decit multumit ca voi fi abonat rds.bravo rds!

    RăspundețiȘtergere
  3. confirm preluarea de catre rds. surse din interior au confirmat. rds a preluat intreg airbites (buc, iasi, barlad, onesti etc)

    RăspundețiȘtergere
  4. in prima faza o sa mancati cu o lingura si peste scurt timp o sa treceti la lingurita, ca broadband-ul sa ajunga la toti...

    RăspundețiȘtergere

BunaDimineataBarlad militeaza pentru exprimarea civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.